Zomerse Biefstuksalade

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de courgettes in de lengte in plakken. Meng de balsamicoazijn met de olie en bestrijk hiermee de plakken courgette, de biefstuk en de ui. Gril de plakken courgette aan beide kanten lichtbruin en bestrooi ze met grof zeezout en (versgemalen) peper. Sprenkel het limoensap over de courgette. Gril de biefstuk in 5 minuten rose en gril de uien tot ze bruin kleuren en zacht worden. Schep de rucola op een grote schaal, verdeel de plakken courgette en de stukken ui erover. Snijd de biefstuk in dunne plakjes en leg die op de salade. Serveer direct. Tip De salade wordt heerlijk fris als je er wat fijngesneden munt over strooit.

Zomerse Biefstuksalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zomerse biefstuksalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise biefstuksalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuksalade met balsamicodressing
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise biefstuksalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept