Kip Met Rode Paprika

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding



3. De paprikahelften in een plastic zakje doen, dit afsluiten en de paprika′s af laten koelen. De velletjes daarna met een mesje verwijderen. De paprika′s in dunne reepjes snijden en deze apart zetten.

4. De kipfilets tussen twee vellen bevochtigd vetvrij papier leggen en met een deegrol of vleeshamer plat maken.

5. De olie in een grote koekenpan verhitten. De kipfilets aan beide kanten met zout en peper bestrooien en aan een kant 5 minuten bakken. Dan de filets omkeren en bakken tot ze gaar en lichtbruin zijn. De kip uit de pan halen en warm houden.

6. Paprikareepjes, knoflook, azijn en lente-uitjes in de pan doen en even verhitten tot de azijn zijn sterke aroma kwijt is.

7. De kipfilets in een warme schaal leggen en het kookvocht erover scheppen.

8. Het paprikamengsel over de kipfilets verdelen en het geheel garneren met de salieblaadjes.

Kip Met Rode Paprika is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept