Rosbief Op Engelse Wijze

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat het vlees ongeveer 8 min. roosteren. Reinig de groenten en snijd in grote stukken. Breng de groenten in de braadslee, leg hierop het vlees en laat nog ongeveer 8 min verder garen. Haal het vlees eraf en hou het warm. Breng alles van de braadslee in een pot en voeg er het water bij. Laat de soepgroenten lichtjes trekken in het vocht. Giet daarna het vocht door een zeef. Meng het maIszetmeel met de koffieroom, roer dit door de saus en breng lichtjes inkoken. Breng de saus op smaak met cayennepeper.

Rosbief Op Engelse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept