GEVULDE FORELFILETS

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Spoel de visfilets onder koud stromend water af en dep ze droog. -Pel de knoflook en pers deze uit boven de tapenade. -Was de basilicum, dep deze droog en hak de basilicum fijn. -Meng de basilicum met de tapenade. -Was de citroen en snij deze in 6 dunne plakken. -Bestrooi de vis met zout en peper. -Verdeel het tapenademengsel en de citroen over 2 visfilets. Dek ze af met de overige visfilets. -Besprenkel 2 grote stukken aluminiumfolie met olijfolie en verdeel de gevulde visfilets erover. Vouw het aluminiumfolie goed dicht, maar niet te strak. -Laat de vis op de barbeque in ca 15 minuten gaar worden.

GEVULDE FORELFILETS is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Eclairs met mousse van gerookte Ardeense forelfilet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Makkelijke barbecueforel
30 min-
Bekijk recept
Forelfilet met amandelkruim, gemarineerde artisjokharten en groene salade
1 uur-
Bekijk recept
Forelfilet met pasta en spinaziepesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept