Gegrilde Zeebaars Met Anijs

6
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de olie en de pastis in een kom. Was en droog de vis (verwijder eerst de ingewanden). Smeer de vis in met het olie-pastis mengsel. Breng op smaak met peper en zout. Vul de visjes op met enkele blaadjes venkel en bestrooi met anijszaadjes. Leg de vis op de hete grill en laat hem 20 minuten garen bij een middelhoge temperatuur. Draai de vis halverwege de baktijd om. Leg de vis in een schaal, snijd hem doormidden, verwijder de huid en de graten en maak de filets los. Controleer of de vis voldoende gekruid is.

Gegrilde Zeebaars Met Anijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Yoghurtmousse met anijs en pistachenoten
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige anijskwark met aardbeien
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemarineerde zalm met whisky en komkommer met anijs
20 min
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept