Vis Op De Barbeque

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de zeewolf in stukjes van 2 1/2 cm. Rijg de stukjes zeewolf met daartussen de mosselen aan de spiezen. Meng de sambal met de ketjap, het citroensap en de olie en bestrijk hiermee de visspiezen. Leg de spiezen een half uurtje in de koelkast. Rooster de visspiezen op de hete barbecue rondom een beetje bruin en gaar (ca. 5 minuten). Variatie: De zeewolf kan worden vervangen door een andere stevige vis zoals zalm.

Vis Op De Barbeque is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gemarineerde biefstukspies
15 min + 3 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde Zalm Van De Barbeque
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pruimen Met Spek Van De Barbeque
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Schol Op De Barbeque
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept