Tomatensalade Met Ansjovis

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de tomaten in dunne plakken.
  • 2 Blancheer de paprikaringen 1 minuut in kokend water, laat ze uitlekken en afkoelen.
  • 3 Laat de ansjovis zeer goed uitlekken, spoel ze af met koud water en maak ze droog met een vel keukenpapier.
  • 4 Schik de tomatenplakken en paprikaringen op een platte schaal en leg de ansjovis er als een traliewerk bovenop.

Tomatensalade Met Ansjovis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept