Aardappelcarpaccio Met Tapenade

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de mosterd, azijn en olie tot een sausje, Roer de ui , tomaat , ansjovis , kappertjes en peterselie erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Giet de krieltjes af en laat ze uitdampen en snijd de kapjes eraf. Snijd de krieltjes in dunne plakjes en verdeel ze over vier bordjes. Leg de rucola erop en sprenkel de ansjovisdressing eroverheen.

Aardappelcarpaccio Met Tapenade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappelcarpaccio Met Ansjovistappenade.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelcarpaccio Met Truffelolie En Kruidensalade
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelcarpaccio Met Maatjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept