Venkel

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Venkelknollen schoonmaken(buitenste bladeren verwijderen en de stengels afsnijden) wassen en zo nodid in twee of in vieren snijden,kook ze gaar in zoutwater waaraan citroensap is toegevoegd,goed laten verlekken,breng de aardappelpuree in een vuurvaste schotel,en doe de venkel en de hesp bij de kaassaus,hiet alles op de aardappelpuree,en doe de rest van de kaas boven de bereiding en enkel klontjes boter,gedurende 20 min.gratineren in een matig warme oven

Venkel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept