Venkel (natriumarm)

2
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de venkelknollen, haal de stelen eraf en snijd ze in vieren. Snipper de knoflook. Verhit de boter in een pan en fruit hierin de knoflook. Voeg het water en het citroensap toe en leg de stukken venkel erbij. Breng het geheel aan de kook en doe het deksel op de pan. Laat het gerecht circa 20 minuten zachtjes smoren. Strooi er naar smaak wat peper over.

Venkel (natriumarm) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Champignonragout (natriumarm)
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kipshoarma Met Iets Slankere Knoflooksaus (natriumarm)
10-20 min -
Bekijk recept
Champignonragout (natriumarm)
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Waterkerssalade (natriumarm)
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept