*Neem een ovalen ovenschaal en bekleed met ruim alufolie *Laat zoveel overhangen dat de vis straks geheel bedekt kan worden *Strijk het alufolie ruim in met olie, over het gehele oppervlak *Meng de kruiden door elkaar (van ieder een el) *Leg de helft van de kruiden op het alufolie *Was de vis en droog goed af, en strijk hem in met de melk *Leg de vis in de schaal op de folie en bestrooi met zout en peper *Maak enkele insnijdingen in de vis en bestrooi met de andere helft van de kruiden *Sprenkel er nog wat olie overheen *Vouw het alufolie dicht over de vis *Zet de schaal 40 min in een oven van 160°C *Controleer of de vis gaar is door de punt van een mes erin te steken. *Als het mes er schoon uit komt is de vis gaar. *Maak het alufolie voorzichtig openen zet de schaal nog 5 min terug in de oven. *Snij de citroen in vieren en leg op de visen serveer.
Kabeljauw Met Tuinkruiden In Folie is een recept van Smulweb.nl