Kabeljauw Met Tuinkruiden In Folie

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

*Neem een ovalen ovenschaal en bekleed met ruim alufolie *Laat zoveel overhangen dat de vis straks geheel bedekt kan worden *Strijk het alufolie ruim in met olie, over het gehele oppervlak *Meng de kruiden door elkaar (van ieder een el) *Leg de helft van de kruiden op het alufolie *Was de vis en droog goed af, en strijk hem in met de melk *Leg de vis in de schaal op de folie en bestrooi met zout en peper *Maak enkele insnijdingen in de vis en bestrooi met de andere helft van de kruiden *Sprenkel er nog wat olie overheen *Vouw het alufolie dicht over de vis *Zet de schaal 40 min in een oven van 160°C *Controleer of de vis gaar is door de punt van een mes erin te steken. *Als het mes er schoon uit komt is de vis gaar. *Maak het alufolie voorzichtig openen zet de schaal nog 5 min terug in de oven. *Snij de citroen in vieren en leg op de visen serveer.

Kabeljauw Met Tuinkruiden In Folie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Zalmpakketjes met mie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept