Biefstuksate

6
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de biefstuk in blokjes.
  • 2 meng in een kom de blokjes vlees met pindakaas, water, bouillontablet, sojasaus, knoflook en gember. Laat dit enkele uren (liefst een nacht) marineren in de koelkast.
  • 3 Prik het vlees aan 12 satestokjes en grilleer het vlees 7 tot 8 minuten onder een hete grill. Regelmatig keren en opnieuw bestrijken met de marinade.
  • 4 Breng de resterende marinade over in een kleine pan en breng dit aan de kook. Roer de maizena los met het water en bind hiermee de marinade.
  • 5 Verdeel de rijst over 6 borden. leg er telkens twee sates bij en verdeel de saus over de sate.

Biefstuksate is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuksate
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Biefstuksate
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept