Gegrilleerde Kebabs

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het vlees in stukjes ter grootte van een dobbelsteen.
  • 2 Klop een sausje van de sherry, het citroensap, een beetje peper en zout.
  • 3 Pel de halve ui, hak hem in fijne stukjes. Doe die ook door het sherrysausje. Giet het over het vlees, kneed even door en bewaar een paar uur op een koele plaats.
  • 4 Was de champignons en de halve paprika waaruit u de zaadjes al hebt verwijderd. Snijd de paprika in reepjes. Was de tomaten en snijd ze in tweeen.
  • 5 Droog het vlees af met een stuk keukenpapier. Prik het nu aan vleespennen, afgewisseld door een champignon en een reepje paprika. Sluit elke kebabspen af met een halve tomaat. Grilleer ze ca. 20 minuten, draai de pennen af en toe om.

Gegrilleerde Kebabs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kipsaté
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minikebabs
15 min Snack
Bekijk recept
Turkse kebabs van lamsgehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskebab met komkommer-muntsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilleerde kipfilet a la diable
0 min
Bekijk recept
Gegrilleerde Geitenkaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilleerde Geitenkaas
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilleerde Tussenrib Met Peultjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept