Lois Lang Amandelbrood

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

* Boter laten smelten * Boter, eieren, uitgelekte SCDiet yoghurt, soda en zout in de keukenmachine mixen * Oven voorverwarmen op 180-190 graden C * Het amandelmeel toevoegen en mixen. Als het heel hard wordt, dan met de handen kneden. * Een cakevorm invetten en de bodem met amandelmeel bestrooien * Het deeg in de vorm plaatsen en tot een laag vormen met de handen. * In de oven op 180-190 graden Celcius ongeveer 1 uur bakken * Met een mes testen of het gaar is (blijft het plakken, dan moet het iets langer) * Uit de oven halen * Met een spatel het brood losmaken van de vorm. * Eerst het brood goed af laten koelen, anders zakt het in elkaar.

Lois Lang Amandelbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoet amandelbrood
10 min
Bekijk recept
Krokante peren met witte chocolademousse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vijgen-amandelbrood
165 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Citroenkwark met amandelkoekjes
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Boerenomelet
10-20 min -
Bekijk recept