Zoek
Boursinragout
2
10-20 min -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Benodigdheden:
300 gr. kip/kalkoenfilet of 300 gr. rundergehakt (om kleine balletjes van te draaien)
bakboter/olie
1 blikje champignon creme soep (bijv. Unox)
1 pakje Boursin (met knoflook en kruiden) of slanke variatie: pakje halfvolle Paturain (Delinesse)
(eventueel verse tuinkruiden toevoegen)
Variaties:
plakjes champignons meebakken of tauge op het laatst toevoegen. Hulpmiddelen Koekepan/wok Hulpmiddelen - Koekepan/wok Voorbereiding Kipfilet in stukjes snijden of kleine gehaktballetjes draaien Bereidingswijze Vlees bakken in boter/olie en laten garen.
Blikje champignon creme soep toevoegen en zonder aan te lengen
door het vlees roeren tot gladde saus. Goed verhitten. Pakje Boursin in kleine brokjes verdelen over het geheel en zachtjes laten smelten. Serveertips Lekker met rijst of pasta en een s
Bereiding
Vlees bakken in boter/olie en laten garen. Blikje champignon creme soep toevoegen en zonder aan te lengen, door het vlees roeren tot gladde saus. Goed verhitten. Pakje Boursin in kleine brokjes verdelen over het geheel en zachtjes laten smelten.
Boursinragout is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Boursinragout
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boursinragout
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept