Gevuld Stokbrood

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De sjalotjes fruiten en het gehakt rul bakken. De klein gesneden groenten even erbij bakken. Het blikje tomatenpuree toevoegen en de kruiden naar smaak. Nu ook eventueel de knoflook en de wijn. De saus in de uitgeholde stokbroden doen en wat geraspte kaas erover. Het bovenkantje van de broden er weer bovenop, en het gehele produkt nog even in de oven tot de kaas gesmolten is. Het kan ook makkelijk van tevoren bereid worden en weer helemaal opgewarmd worden in de oven.

Gevuld Stokbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept