Salade Van Biet, Knolselderij En Pecannoten

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Blancheer de knolselderijreepjes 3 minuten in kokend water. Spoel ze af met koud water en laat ze uitlekken. Schep de peterselie door de knolselderij. Leg in het midden van elk koolblad een bergje gesneden biet. Schep de knolselderij er omheen. garneer de salade met de pecannoten. Serveer de saus apart.

Salade Van Biet, Knolselderij En Pecannoten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept