Mexicaanse Vissoep

4
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de ui, snipper deze en fruit deze met de geperste knoflook 2 minuten in de olijfolie. Kruis de vleestomaten in, leg ze enkele tellen in kokend water, pel ze, snijd ze in blokjes en schep ze door de ui. Schenk de bouillon en de wijn erbij, voeg de tijm toe en kook zachtjes 5 minuten. Schrap de wortel, snijd deze in plakjes en meng ze met de kool door de soep. Kook 10 minuten. Verdeel de vis in repen en verwarm deze 3-5 minuten in de soep totdat de vis gaar is. Voeg zout naar smaak toe. Serveer de soep met een scheutje creme fraiche en bestrooid met peterselie.

Mexicaanse Vissoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept