Groene Chili

2
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit boter of olie in de braadpan en bak het vlees rondom mooi bruin. Zet het vuur wat lager en bak de paprika(s) even mee. Voeg de peper, de ui, knoflook en komijn toe en bak alles een paar minuten. Voeg de kruiden toe met ca. 2 dl. water en verkruimel het 1/2 bouillonblokje erboven. Doe de deksel op de pan en laat alles ruim een uur sudderen tot het vlees gaar en mals is. Voeg dan de bonen en de mais toe en verwarm deze mee. Voeg evt. nog wat zout toe en bind (indien nodig) het vocht met wat allesbinder. Schil de avocado en snijd het vruchtvlees in blokjes en schep deze om met het citroen(limoen)sap.

Groene Chili is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept