Verhit de olie in een grote braadpan. Voeg de blokjes vlees in twee keer toe. Bak ze op een hoog vuur in ca. 5 minuten per keer bruin Schep ze op een bord. Voeg eventueel meer olie toe en bak de uien en paprika een beetje zacht. Voeg de chilipoeder en knoflook toe en bak nog 1 minuut. Voeg tomaten (met sap) en tomatenpuree toe. Roer de worchestersauce, bouiilon en azijn erdoor en maak de tomaten klein. Voeg laurierblad, oregano en zout toe. Breng het mengsel aan de kook en doe het vlees terug in de pan. Dek het geheel af en laat ca 1 1/2 uur sudderen op een laag vuur. Schep als het vlees helemaal gaar is het eventuele vet van de oppervlakte van de saus. Verwijder het laurierblad, voeg druppels tabasco zout en peper naar smaak toe.
Pittige Stoofschotel Met Varkensvlees is een recept van Smulweb.nl