Biefstuk Van De Haas Met Sangrita

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De ui schillen en snipperen. De tomaat inkerven, 1 minuut in kokend water leggen, eruit halen, ontvellen en in dobbelsteentjes snijden. De olijven in plakjes snijden en de knoflook fijnstampen. De biefstukken op de gebruikelijke manier met boter bakken, daarna uit de pan nemen, met wat zout en peper bestrooien en warm houden. In de pan nog wat boter laten smelten, de gesnipperde ui toevoegen en 5 minuten fruiten. Daarna de dobbelsteentjes tomaat, de plakjes olijf, de fijngestampte knoflook, de gehakte peterselie en de gestampte peperkorrels toevoegen. De sangrita bijgieten en zachtjes laten sudderen tot de tomaten verkookt zijn. De romige saus over de biefstukken gieten en opdienen.

Biefstuk Van De Haas Met Sangrita is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

diavolo
0 min
Bekijk recept
Pikante pasta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duivelsvlees
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept