Rode Snapper Uit Veracruz

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een grote braadpan. Voeg de ui en knoflook toe en fruit ze in enkele minuten zacht maar nog niet bruin. Schep er de tomaten, olijven, kappertjes, laurierbladen, peperkorrels en wat zout door. Breng alles aan de kook, temper de hittebron en laat het mengsel zonder deksel op de pan 10 minuten zachtjes koken. Leg de visfilets in een grote koekepan met anti-aanbaklaag en bestrooi ze mte wat zout. Schenk er het tomatenmengsel over uit. Breng alles aan de kook, temper de hittebron en leg het deksel op de pan. Laat de vis in circa 7 minuten gaar worden.

Rode Snapper Uit Veracruz is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalen Veracruz.
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen Veracruz
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
ROODBAARSFILET A LA VERACRUZ
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept