Peruaanse Ceviche Met Gegrilde Maiskolven

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de maiskolven gedurende een kwartier met wat suiker en niet met zout. Zout maakt de mais namelijk taai. Laat ze uitlekken en grill ze op een grillplaat of in de oven. Serveer de maiskolven met roomboter en zout met de frisse ceviche.

Peruaanse Ceviche Met Gegrilde Maiskolven is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ingepakte maiskolf
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met feta & tuinbonen
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige maïskolven
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Peruaanse oeraardappeltjes met rozemarijnolie
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Peruaanse lamsbout
2 uur-
Bekijk recept
peruaanse aardappelschotel met kip en mais
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papas A La Huancaina (peruaanse Aardappelen)
30-60 min -
Bekijk recept