Mexicaanse Doperwtjes

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit boter met het teentje knoflook en laat dit tamelijk bruin bakken. Haal het teentje uit de pan. Maak de ui schoon en snipper hem. Ontvel de tomaat en snijd hem in stukjes. Fruit de ui ca. 3 minuten in de knoflookboter. Voeg de tomaat toe en laat de stukjes meefruiten tot ze zacht zijn. Voeg de nog bevroren doperwten, 2 eetlepels water en zout naar smaak toe. Breng het geheel aan de kook. Temper de hittebron, leg het deksel op de pan en laat de doperwten in ca. 10 minuten gaar worden.

Mexicaanse Doperwtjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gepocheerd ei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriecouscous met zoete paprika en gegrilde kiphaasjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cazuela de pollo
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept