Dep het vlees droog met keukenpapier en snijd het in repen van ± 2x7 cm. Roer de currypasta met ½ eetlepel van de olie en zout naar smaak door elkaar. Schep het vlees erdoor. Snijd de korstjes van het brood en maal het kruim in een keukenmachine fijn. Was de tomaatjes en snijd ze in vieren. Was de komkommer, schraap de zaadlijst eruit en snijd de rest in dunne reepjes. Was de sla en dep hem droog. Hak de augurk fijn. Klop een sausje van de yoghurt, de halvanaise, de augurk, de kruiden en peper en zout naar smaak. Doe het broodkruim in een diep bord en wentel de vleesrepen erdoor. Druk het kruim goed aan. Verhit de rest van de olie met de boter in een ruime koekenpan en bak de vleesrepen in 5-6 minuten op een halfhoog vuur rondom bruin en rosé. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de tortilla’s met de sla, de tomaat, de komkommer en de ’nuggets’. Serveer het sausje er apart bij. Lekker met een salade van kidneybonen, boterbonen en sperziebonen.
Wrap Met Kruidige Nuggets En Yoghurtsaus is een recept van Smulweb.nl