Chili Con Carne

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de fijngesneden uien met de fijngehakte knoflook ongeveer 3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak dit onder voortdurend omscheppen tot het lichtbruin en rul is geworden. Voeg hieraan toe: de tomaten met het sap uit blik, tomatenpuree, laurierblad, oregano, komijn, chilipoeder, cayennepeper, bouillon en zout. Roer alles goed door elkaar en breng het aan de kook. Draai het vuur laag, en laat het gerecht ca. 30 minuten zachtjes pruttelen met de deksel op de pan. Voeg dan de bruine bonen toe en roer deze door de saus. Laat de Chili Con Carne goed heet worden en serveer hem direct.

Chili Con Carne is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Sperziebonenchili met gehakt
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept