Chili Con Carne

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit in een grote pan de olijfolie en roerbak hierin ui en paprika 5 minuten. Voeg het gehakt toe en maak het rul met een vork. Of de blokjes rundvlees 2 minuten mee roerbakken. Het vuur lager zetten en de knoflook, peper en tomaten toevoegen. Goed omroeren. Zout en suiker naar smaak toevoegen, de suiker maakt het gerecht minder heet, dus hoe meer suiker, hoe minder heet (maar ook zoeter). Dan de bouillon erover gieten, even roeren en 15 minuten met de deksel schuin op de pan laten sudderen op laag vuur. Daarna de bonen toevoegen en weer 15 minuten laten sudderen. Als laatste nog een keer omscheppen en een beetje peterselie erover strooien.

Chili Con Carne is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Sperziebonenchili met gehakt
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept