Mexicaanse Stoofschotel

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een grote braadpan. Voeg de blokjes vlees in twee etappes toe. Bak ze op een hoog vuur in 5 minuten per keer bruin. Schep ze op een bord. Voeg eventueel meer olie toe en bak de uien en de paprika een beetje zacht. Voeg de cvhilipoeder en knoflook toe en bak nog 1 minuut. Voeg tomaten (met sap)en tomatenpuree toe. Roer de worcestersaus, bouillon en azijn erdoor en maak de tomaten klein. Voeg laurierblad, oregano en zout toe. Voeg het vlees toe, breng het mengsel aan de kook en dek het af. Ongeveer 1 1/2 uur laten sudderen op laag vuur. Verwijder laurierblad, voeg druppels tabasco, peper en zout naar smaak toe en serveer.

Mexicaanse Stoofschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse stoofschotel met groenten
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofschotel met pompoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept