Mexicaanse Zalm

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de zalm in met peper en zout en bak hem in de olie drie minuten aan elke kant. Leg hem in de ovenschaal (laat de olie in de pan) en giet de wijn erover, en het limoensap en raspsel. Smeer de mierikswortel erop, en strooi daarover de selderij. Bak de ui en de rode peper even in de olie, en voeg dan de tomaten toe. Breng aan de kook en schep het saussie rustig op de vis. Zet de schaal een kwartier in de oven.

Mexicaanse Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept