Chili Con Carne

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het rundvlees in smalle reepjes. Pel de uien en de knoflook en snijd ze fijn. Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees in porties al omscheppend met een spatel rondom bruin, laat het op een laag vuur 1 uur smoren met het deksel bijna dicht op de pan. Vermeng chilipoeder, paprikapoeder, ketoembar en djinten en roer er een beetje water door. Roer het specerijenmengsel door het vlees, strooi de bloem erover en roer goed. Voeg de pepers, de tomaten met het sap, oregano, zout en suiker toe. Roer goed en laat het vlees nog 1 1/2 uur stoven. Snijd de koriander fijn en roer deze voor het serveren door de chili. Schep de chili in verwarmde diepe borden en geef er rode bonen of droge rijst en een salade of guacamole bij.

Chili Con Carne is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Sperziebonenchili met gehakt
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept