Snijd al het vet van het vlees,snijd het vlees in smalle reepjes en doe ze met de koriander in een schaal. Voeg de spaanse peper,knoflook en de limoensap toe. Meng alles goed en laat het afgedekt 30 min marineren. Verhit de olie in een braadpan met dikke bodem of wok en fruit de uien al omscheppend 3-4 min op halfhoog vuur tot ze beginnen te kleuren. Voeg het gemarineerde vlees toe en roerbak het in 10 min guodbruin. Doe de kidneybonen en de tomatenblokjes in de pan,voeg zout en peper toe en laat alles 3-4 min sudderen tot de tomaten zacht zijn. Verhit de grill op hoog,verwarm de tortillas 1 min,keer ze halverwege. Verdeel het varkensvleesmengsel over de tortillas. Schep op elk wat yoghurt en munt en sla ze dubbel. serveer ze met de limoenpartjes.
Tortillas Met Varkensvlees En Spaanse Pepers is een recept van Smulweb.nl