Salsa Endiablada (duivelssaus)

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Plaats de pepers op een bakplaat en rooster ze in ongeveer 5 minuten midden in de oven, zodat het aroma vrijkomt. Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen. Snijd de mpepers open en verwijder het zaad en de steeltjes zorgvuldig. Voorzichtig met het scherpe sap en kom niet met je vingers bij uw ogen. Zet ze op in een kleine pan met ruim 1 1/2 dl. water. Pel de ui en het teentje knoflook, snijd ze kleiner en voeg ze toe. Laat alles afgedekt ongeveer 30 minuten koken boven een laag vuur tot de pepers zacht zijn. Pureer het mengsel in een keuken machine tot een dikke, rood bruine saus. Serveer de saus koud.

Salsa Endiablada (duivelssaus) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Duivelssaus
Bekijk recept
Duivelssaus L
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Duivelssaus Lll
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Duivelssaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept