Neem bij voorkeur een visbouillon die u kunt stomen. In plaats van tarbot kunt u ook een andere stevige witte vis gebruiken. Verwijder voorzichtig de stamper uit de courgettebloem, snijd de kleine groene courgette in een waaier. Zet voor het maken van de farce de mengkom van de keukenmachine, de vis, het eiwit en de room in de koelkast. Pureer eerst de vis, voeg vervolgens eiwit toe en dan de room.Breng het geheel op smaak met peper en zout. Doe deze farce in een spuitzak met een royaal mondstuk, zodat u de courgettebloemen er mee kunt vullen. Doe dit voorzichtig daar de bloemen kwetsbaar zijn. Spuit de bloem half vol en schik de bloemen in een beboterde stoomschaal. Maak de saus door de visfond, de wijn en de vermout in te koken tot er een derde van de oorspronkelijke hoeveelheid overblijft. Klop de creme fraiche erdoor en monteer de saus met de boter. Breng het geheel op smaak met dille, peper en zout. Breng in de stoompan de visbouillon aan de kook, zet er de courgettebloemen in en laat ze gedurende 10 minuten koken met afgesloten deksel. Leg ze daarna op de bordjes en giet de saus er omheen.