Warme Salade Van Peultjes, Erwtjes En Tuinbonen

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de groenten schoon, dop de erwtjes en de tuinbonen. Verdeel de broccoli in hapklare roosje. Snijd de pijpuitjes, de worteltjes en de broccolistelen in schuine stukjes van ongeveer 3 cm. Stoom de groenten beetgaar. Best doe je iedere groente apart omwille van de verschillende gaartijden en voor een optimaal smaakbehoud. Tuinbonen, doperwtjes en sluimererwten kunnen wel samen en bij deze duurt het ongeveer 15 minuten, als je de sluimererwten iets later toeveoegt. Maak ondertussen de vinaigrette. Snipper de bieslook en roor deze door de vinaigrette. Overgiet de warme groenten met de vinaigrette en serveer onmiddellijk. GArneer eventueel met enkele kerveltakjes.

Warme Salade Van Peultjes, Erwtjes En Tuinbonen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ribkarbonade met tagliatelle en tuinbonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept