Rijstvellen Gevuld Met Chili-limoenkip

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In het onderste deel van de stoompan water aan de kook brengen. Elk rijstvel afzonderlijk overgieten met kokend water en even af laten koelen op je werkblad. Kipmengesel verdelen over de rijstvellen. Zijkanten van de rijstvellen nar binnen vouwen en dan de rolletjes heel voorzichtig oprollen. Onderkant van de rollen bestrijken met wat olie op plakken in de pan te voorkomen. Rolletjes 10 minuten stomen n direct serveren.

Rijstvellen Gevuld Met Chili-limoenkip is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Noedels met gegrilde aubergine en limoenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige limoenkip met kokosrijst
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limoenkip Uit De Oven
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante Zoet-zure Pruimensaus
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Vietnamese lenterolletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische rijstvelloempia’s
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerfruitcadeautjes
15 min-
Bekijk recept