Geroosterde Kreeft Met Venkel

2
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden of gasstand

4. Intussen venkel wassen, schoonmaken en elke knol in 4 partjes snijden. Venkel in weinig water ca. 7 minuten beetgaar koken. Aardappels schillen, in stukken snijden en in weinig water met een snufje zout ca. 20 minuten gaarkoken. Intussen kreeft halveren, kreeft zo plat mogeijk neerleggen. Groot scherp mes in midden van staart zetten en met ferme haal in 1 keer doorhakken. In koekenpan 60 gram boter verwarmen en kreeft op zacht vuur ca. 5 minuten verwarmen. Intussen aardappels afgieten en met pureestamper fijnstampen. Helft van creme fraiche, rest van boter en 1/2 dl kreeftensoep erdoor mengen. Op smaak brengen met Pernod en peper.

Geroosterde Kreeft Met Venkel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept