Bereid de pastaschelpen zoals op de verpakking staat. Snijd uien, champignons en kipfilet (1,5 cm) in stukjes. Doe ketjap (zoet), peper en zout en honing in een kom. Roer het door en leg de kipfiletstukjes in de marinade (ongeveer 5 min) Doe de olijfolie in een wok. Wok de gesneden uien ongeveer 2 a 3 minuten. Haal de kipfilet uit de marinade en voeg deze toe aan de uien in de wok. Als de kip gaar is kunnen de gesneden champignons erbij. Roerbak dit ongeveer 5 minuten op hoog vuur. Voeg nu de kookroom, creme fraiche en de koffiemelk toe aan de uien, kip en champignons en roer het geheel goed door met een houten lepel. Als het mengsel kookt kunnen de ONTDOOIDE spinazieblokjes toegevoegd worden. Zet het vuur lager en blijf de saus roeren tot de spinazie volledig is opgenomen in de saus. Eventueel naar smaak nog wat zout en peper toevoegen