De spinazie laten ontdooien in de pan of magnetron de aardappelschijfjes 5 minuten laten koken de smack in kleine blokjes snijden en mengen met de ragout De beschuiten in kleine stukjes maken en mengen met de spinazie... Je hebt nu drie verschillende bakken/pannen. Vet de ovenschaal iets in....en begin met een laagje spinaziemengsel dan een laagje aardappelschijfjes en dan een laagje ragoutmengsel...herhaal dit nog eens... Nadat je bent ge eindigd met een laagje ragoutmengsel strooi je er een dun laagje paneermeel over en verdeel wat kleine boterblokjes erover... Schuif dit nu zo′n 20 minuten in de oven of totdat het ene mooie bruine korstje heeft... Eet smakelijk
Spinazie-ragoutschotel is een recept van Smulweb.nl
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)