De eend larderen en de binnenkant inwrijven met zout en peper. Een longdrinkglas voor de helft met whiskey vullen, de whiskey opdrinken en de eend in de oven zetten (let op)!! Weer 2 glaven opdjinken en de sjerven van het eeiste glav oplaapen. Na een hav uuiii de hoven opedoen om de eend t sjekken, denove een schop geve. Twee glave whiskey insjenke en het middelste glaf leegdwinke. De noveopedoen nadattet eerste glaf leegis en de sjotel vastpakke. Blantwondezalf op de binnekant van de regtehantsjoen smere en de eent oprape en met nen nantdoek de bwantwondesaiv van deent vegen, jehande ontfette met viskie en de tupe salf feeroprape. Tkapoote glazzzopveege en deent terug inde hove doen. Deent oprape en deove eers opedoen, de tweede flez biskie opedoen en overeindzette. Opstaan fan de vjoer ent vetspek onder de kas fege, nogis opstaan van de vjoer en tochma blijve sjitte. De bles opde grondzette, uide bles drinke wande glave zijn op of kjabot. Denove aflette deooge sluite en omvalle, als je weer wakker wordt. Eet smakelijk. Ik hoop dat zon grapje voor 1 keer kan??