Linzer Amandeltaart

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de boter, suiker, vanillesuiker en eieren tot een romige massa. Voeg een snufje zout, een mespuntje kaneel, het citroensap en de amandelen toe. Roer dan het meel en het bakpoeder erdoor. Schep ca. 2/3 van het deeg in een platte, rechthoekige glazen schaal en strijk het glad. Verdeel daar de jam over. Doe de rest van het deeg in een grote spuitzak en spuit een rooster van deeg op de jam. Bak de taart goudbruin en snij hem in 20 stukken. Combimagnetron op 150 watt en 170 C., 1e richel van onderen, 25-30 min.

Linzer Amandeltaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Amandeltaart
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Rabarber-amandeltaart met sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Espresso-amandeltaart met passiefruit
20 min -
Bekijk recept
Appel-amandeltaart
1uur- Nagerecht
Bekijk recept

Aardappeltjes met peterselie-sesamboter
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Oostenrijkse Linzer-vlaai
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappeltjes met peterselie sesamboter
Bekijk recept
Aardappels Met Peterselie-sesamboter
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept