Kippenragout Met Kerrie En Selderij

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stoof het kippenvlees aan in de boter,neem uit de pan en stoof de groenten aan in hete boter,pers daarover het lookteentje uit,voeg de blokjes appel aan toe en laat 5 min meestoven,bestuuif met bloem en kerrie,draai het vuur lager en roer er de tomatenpuree en de room door,voeg de kippenblokjes toe en laat alles nog 5 min doorwarmen en indikken,kruid met peper en zout naar eigen smaak,

Kippenragout Met Kerrie En Selderij is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Smakelijke pasteitjes met salade
20 min -
Bekijk recept
Lentepasteitje met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenragout met champignons en bosuitjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept