Zoek
Kippenleverpate
2
30-60 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 gr. kippelevertjes
1 sjalote
50 gr. boter
1 teentje knoflook
2 kleine laurierblaadjes Hulpmiddelen Magnetron
2 souffleschaaltjes van 1,5 dl
blender Hulpmiddelen - Magnetron
2 souffleschaaltjes van 1,5 dl
blender Voorbereiding Snij de levertjes fijn
snipper het sjalotje
pers de knoflook uit. Doe 25 gr. boter met het sjalotje in een schaal. Verhit afgedekt 3 min op 700 Watt
af en toe roeren. Doe de levertjes en knoflook erbij en verhit 3 min. op 700 Watt
af en toe roeren. Pureer dit in de blender met 10 gr. boter en wat peper. Doe het mengsel in 2 soufflepotjes
leg de laurierblaadjes erop en zet de bakjes minstens 30 min. in de koelkast. Bereidingswijze Smelt de resterende boter in een klein schaaltje in 30 sec. op 700 Watt. Schep het schuim eraf en giet dit over de
Bereiding
Smelt de resterende boter in een klein schaaltje in 30 sec. op 700 Watt. Schep het schuim eraf en giet dit over de pate.
Kippenleverpate is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Kippenleverpaté
Bekijk recept
kippenleverpaté
75 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenleverpate Met Groene Peperkorrels
30-60 min -
Bekijk recept
Toast Met Warme Kippenleverpate
10-20 min -
Bekijk recept
Kippenleverpaté
Bekijk recept
kippenleverpaté
75 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenleverpate Met Groene Peperkorrels
30-60 min -
Bekijk recept
Toast Met Warme Kippenleverpate
10-20 min -
Bekijk recept