Konijn Met Balletjes In Roomsaus

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het konijn in handzame stukken gesneden en ingewreven met peper en zout, aanbraden in de hete boter. Balletjes maken van het saucijzenvlees, het ei, de lever, fijngesneden uien, fijn gesneden ham en de knoflook uit de pers. Voeg deze balletjes bij het konijn en laat ze mee bruin worden. Giet de iets verwarmde cognac bij het konijn en flambeer dit. Blussen met de witte wijn vermengd met de warme bouillon. Voeg de grof gesneden winterwortel en de in ringen gesneden ui erbij en laat alles ca. 2 uur sudderen.

Konijn Met Balletjes In Roomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept