Monchou-cake

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vet een cakevorm in. Week de blaadjes gelatine in ruim koud water. Klop de monchou met een mixer los en voeg de suiker toe. Sla de slagroom stijf. Knijp de gelatine uit en los deze op in de helft van de hete koffie, roer de koffielikeur erdoor. Meng dit door de monchou en spatel er de slagroom door. Doop de lange vingers in de rest van de koffie en leg een laag in het cakeblik, verdeel er 1/3 deel van het monchou-mengsel over, herhaal dit nog twee keer.(lange vingers, monchou-mengsel enz) Plaats de cake in de koelkast voor ongeveer 3 uur.

Monchou-cake is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept

Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoencake
40 min Gebak
Bekijk recept
Vanille-kaneelcheesecake met dadel-notenbodem
25 min Gebak
Bekijk recept
Farfalle met romige hamsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept