Gedroogde Tomaatjes In Olie.

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 110*.Spoel de tomaten en dep ze droog.Snij ze doormidden en leg ze met de snijkant naarboven op een bakplaat.Bestrooi ze met zeezout en laat ze 3 uur drogen in de oven.Keer ze om en laat ze nog 3 à 4 uur drogen.Laat ze afkoelen op een rooster.Giet er kokend water over,laat ze 10 min. weken en dan weer goed uitlekken.Dep ze droog.Schep de tomaten met de oregano en de pepertjes in potten.Overgiet met olijfolie en sluit de potten hermetisch.Laat minstens 12 uur staan voor u er van proeft.Houdbaarheid:4 weken.

Gedroogde Tomaatjes In Olie. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot tomaat met gehaktspies
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelf oliebollen maken
60 min-
Bekijk recept
Gekruide rozemarijn-aardappelpartjes met rode ui uit de oven
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept