Maak eerst het gebak. Bekleed een bakplaat met anti-aanbakpapier. Verwarm de oven voor op 175 graden of gasstand
3. Doe de eieren met de suiker in een kom. Zet de kom in een bak met heet water. Klop de eieren met de suiker 7 minuten met de mixer, tot het als een breed lint van de kloppers loopt. Zeef de bloem met maizena en zout en spatel het luchtig, maar gelijkmatig door het beslag. Strijk het deeg uit over de bakplaat en bak het 15 minuten in het midden van de oven. Bestrooi een schone theedoek met wat suiker. Stort het warme gebak erop, trek het papier eraf en rol het gebak op en laat het zo afkoelen. Maak intussen de vulling. Klop het sinaasappel-en citroensap met de rasp, room, eidooier en de bloem door elkaar. Breng het al roerend aan de kook. Klop er, zodra het kookt, de boter door en laat het afkoelen. Strijk de creme over de teruggerolde cake en rol hem weer op. Leg de paasrol tot gebruik in de koelkast.