Zwitserse Paasrol

8
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak eerst het gebak. Bekleed een bakplaat met anti-aanbakpapier. Verwarm de oven voor op 175 graden of gasstand

3. Doe de eieren met de suiker in een kom. Zet de kom in een bak met heet water. Klop de eieren met de suiker 7 minuten met de mixer, tot het als een breed lint van de kloppers loopt. Zeef de bloem met maizena en zout en spatel het luchtig, maar gelijkmatig door het beslag. Strijk het deeg uit over de bakplaat en bak het 15 minuten in het midden van de oven. Bestrooi een schone theedoek met wat suiker. Stort het warme gebak erop, trek het papier eraf en rol het gebak op en laat het zo afkoelen. Maak intussen de vulling. Klop het sinaasappel-en citroensap met de rasp, room, eidooier en de bloem door elkaar. Breng het al roerend aan de kook. Klop er, zodra het kookt, de boter door en laat het afkoelen. Strijk de creme over de teruggerolde cake en rol hem weer op. Leg de paasrol tot gebruik in de koelkast.

Zwitserse Paasrol is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paasrol Met Omelet En Zalm
30-60 min -
Bekijk recept

Käsespätzle
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Croque Buvette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zwitserse aardappelpoffertjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept