Mosselen Met Tapenade Van Zeewier

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De knooflook fijn snijden (het liefst blenderen, op die manier gaat de knooflook goed inde mosselen intrekken) pan insmeren met boter, zodra de boter mooie bruin is geworden, de knooflook, het meel en de wijn toevoegen (geleidelijk) en roeren totdat een bondige saus ontstaat. Pas op de saus moet niet te dik zijn. Mocht het toch dik zijn, dan kunt u meer wijn toevoegen. GEEN WATER. Alles goed mengen, deksel op de pan, af en toe goed roeren met een houtlepel. De mosselen zijn binnen tien minuten gaar. Op smaak brengen met wat peper en zout.

Mosselen Met Tapenade Van Zeewier is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde vernisschelpen uit Suriname
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van groentereepjes
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken visjes in de zee
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sushi maki gerookte zalm
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept