Gestoofde Mosselen

2
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het mosselvlees heel licht aan in een heel klein beetje kruidenboter, voeg de ui en de bieslook toe en laat even meebakken. Voeg nu ten opzichte van de room 1/3 deel kruidenboter toe en dan 2/3 deel kookroom toevoegen. Laat het geheel aan de kook komen en voeg naar smaak wat stukjes bouillonblokje toe. Laat op laag vuren zachtjes stoven tot de saus gaat binden. (de binding ontstaat door de reactie van de room op de kruidenboter. Laat niet langer koken dan 6 a 7 minuten, anders wordt het mosselvlees taai. Giet de mosselen met de saus in een hoog schaaltje.

Gestoofde Mosselen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept