Champignon-kippate

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de kippenlevers en snijd de donkere plekjes weg. Grof hakken. Lever, champignons, ui en knoflook in de helft van de boter bakken tot de lever gaar is. Afkoelen. Mengsel met de mixer of keukenmachine in porties pureren. Overige boter, brandewijn, room en noten erdoor roeren. Mengsel in een kom gieten en met plasticfolie afdekken. Enkele uren tot 1 nacht in de koelkast zetten. Pate serveren met crackers of toastjes

Champignon-kippate is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vurige Kippate
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vurige Kippate
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept