Shoarmavlees Met Andijviesalade

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een hapjespan en laat het vlees al omscheppend in ca. 5 minuten bruin bakken. Schep er de aardappelschijfjes door en laat alles met het deksel op de pan ca. 15 minuten stoven. Doe er wat zout en peper bij. Schep in een kom de andijvie met de gembersiroop en de kaas door elkaar. Zuinig met de gembersiroop want anders wordt de salade te zoet. Verdeel de andijviesalade over de borden en schep er het mengsel van aardappelen en vlees op.

Shoarmavlees Met Andijviesalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quesadilla's met courgette en ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme andijviesalade met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met zomergroenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Shoarmasalade met stoomgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmawraps met milde tacosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmataart
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikarijst met shoarmavlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept